ojda wrote:Ja vi trenger alle en liten trøst i disse ‘husarrest-tider’, ble en liten på meg også heromdagen
Skal smake litt mer før jeg kommenterer
Ellers så har jeg fjernet papprør på flaskesamlingen i dag, rett og slett ryddet å få litt bedre plass i barskapet
[img]https://iili.io/J5y2gS.jpg[/img]
[img]https://iili.io/J5yFd7.jpg[/img]
Fikk du mye plass til overs?[emoji946]
Sent fra min mobile telefon via Tapatalk
Det var vel 5 nye som kunne flytte inn i barskapet
Men da var det også litt annet smårusk som gikk ut samtidig
Hmm, kanskje jeg også må kyle ut pappen og til og med blikket når eller hvis jeg en gang kommer meg hjem..
De to flaskene jeg har på gutterommet på Brekstad er det plass til, selv med pappen på.
Sånn ellers, så er det omtrent såher lenge til jeg nyter en single malt sammen med en sigar ute på plattingen i Trønderheimen. (Savner patio'en min, ja)
Ok. Da er siste flaske mottatt og klar for fordeling. Ikke helt Whisky enda. Men forferdelig godt brennevin likevel. En blanding av peatet og upeatet fat. Dette er Ardnamurchan Spirit 2018/AD utgaven, den falt ikke i smak hos Ojda[emoji51] Men som alle vet så er smaken som baken og hos meg ramlet den inn som meget interessant[emoji39][emoji14][emoji2957]
Så da får jeg ønske alle en god helg.
GeirHellwigPedersen wrote:Ok. Da er siste flaske mottatt og klar for fordeling. Ikke helt Whisky enda. Men forferdelig godt brennevin likevel. En blanding av peatet og upeatet fat. Dette er Ardnamurchan Spirit 2018/AD utgaven, den falt ikke i smak hos Ojda[emoji51] Men som alle vet så er smaken som baken og hos meg ramlet den inn som meget interessant[emoji39][emoji14][emoji2957]
Så da får jeg ønske alle en god helg.
Sent fra min mobile telefon via Tapatalk
Falt ikke i smak å falt ikke i smak fru blom, jeg dømmer bare 2019- utgaven som langt mer velkommen på mitt bord
Ikke helt da disse ble bestilt før tur..... ulempen er at man ha mange gode whisky venner som deler informasjon[emoji51] kan fort bli dyrt. Eller man deler med hverandre.....
Ikke helt da disse ble bestilt før tur..... ulempen er at man ha mange gode whisky venner som deler informasjon[emoji51] kan fort bli dyrt. Eller man deler med hverandre.....
Vår nye oljefondsjef NikolaI Tangen bestemte seg på arbeiderbevegelsens festdag 1 mai for å dele med alle oss andre.....
Han fikk plutselig innmari lyst til å betale mer skatt til Norge
""Syng høyt kamerater og la oss få høre...at dere
står sammen med meg !! ""...
Da e omvisning på Myken gjort. (Helgelands kysten) Og 2 stk. 40liters fat er bestilt. I morgen skal det ene bourbon fatet fylles med upita newmake. Og til høsten blir ett Ollorosso fat fylt med peated newmake. Og om ca. 4 år er whiskyen klar for tapping[emoji6]
GeirHellwigPedersen wrote:Da e omvisning på Myken gjort. (Helgelands kysten) Og 2 stk. 40liters fat er bestilt. I morgen skal det ene bourbon fatet fylles med upita newmake. Og til høsten blir ett Ollorosso fat fylt med peated newmake. Og om ca. 4 år er whiskyen klar for tapping[emoji6]
Sent fra min mobile telefon via Tapatalk
Hvis du ønsker aksjer i fatene og du "betaler greie dividends", er jeg overmåte interessert
GeirHellwigPedersen wrote:Da e omvisning på Myken gjort. (Helgelands kysten) Og 2 stk. 40liters fat er bestilt. I morgen skal det ene bourbon fatet fylles med upita newmake. Og til høsten blir ett Ollorosso fat fylt med peated newmake. Og om ca. 4 år er whiskyen klar for tapping[emoji6]
Hvis du ønsker aksjer i fatene og du "betaler greie dividends", er jeg overmåte interessert
Disse er i NMWL Oslo sitt eie. Blir tilgjengelig for medlemer etterhvert. Men ja jeg arbeider for å få til ett eget fat som er under arbeide. Så ja flere andelseiere er interesangt. Så bare meld Dere på[emoji846]