Det har vært stille i bryggeriet i det siste, dvs endel har nytt godt av bryggeriene mine. Med to treff på skogen og innlånt tappetårn fra
@Roargutten så går literne fort unna.
Forresten en artig kommentar utpå lørdagskvelden siste helga: " Du kunne godt ha sagt ifra at det ølet ditt var innmari sterkt! "
Så det ble tidlig kveld
Men brygging. Har satt en ny batch i dag, det tok meg nøyaktig 10 minutter. Måtte prøve noe nytt. "Fresh wort", dvs da kommer en pose med vørter som tømmes over i gjæringsdunken og det tilsettes gjær/kveik. Ferdig!
Fresh wort.jpg
Det blir artig å se. Litt dyrere, og MYYYE mindre arbeid. Men det blir jo ikke slik håndtverk da.
Ellers var det det med tappetårn da. Det er jo tungvint å drive å kjøre helt ned til Årnes til
@Roargutten for å låne tappetårnet hans, og det har tross alt
BARE TO tappekraner. Så etter en kort drøfting med regjeringen som har behov for større plass til veganske remedier i kjøleskapet så ble det et slik:
Tappetårn.png
Og forresten, fruen er ikke veganer, men vi dyrker endel grønnsaker i hagen

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.