Page 1 of 21

The Tob - Madda video

Posted: 06 Oct 2015 21:58
by Tob
:mrgreen: Får starte en liten bløgg her jeg også da :smt003
Tidlig 80-talls modell med mange kilometer, ymse vedlikehold og sånn smått med rust. Kjørt storsykkel siden 2009 og ruller 10-15k i året alt etter som.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 06 Oct 2015 22:13
by Bergen
Fin balanse på garasje innholdet :-)

mvh Bergen

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 06 Oct 2015 22:26
by tshansen
Jeg er fortsatt higen på den grus opplæringen du skal holde. Spørsmålet er bare om jeg klarer å holde følge på den lille ræceren din =D> =D>

Jeg ser du har brukt de originale torx skruene på clutch væske beholderen. :-k Det fulgte med flate blanke skruer til min, men syns det ser helt loid ut. Å siden det var forsenket skruhull var jeg usikker på om de originale skruene ville passe/holde tett.

Tror jaggu jeg må ned i garasjen å teste selv. :thumleft

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 06 Oct 2015 23:04
by Elolz
Flott å se deg her, begynner å bli bra med bling på KTMen nå! :D

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 11:14
by Tob
Takker takker takker Bergen, Bergen og Bergen :lol:

Lord: Fulgte ikke med noen slike blanke skruer med mine?
Bare la meg bestille opp noen nye knaster så er jeg klar for grus jeg ;-)
Image

Elol: Kun "det helt nødvendige". Jaok, kanskje litt mer, men skal ikke ta helt av. Gidder ikke hive meg på karbonkjøret. Tror jeg. Neste på lista er i alle fall sånn "tidy tail". Ligger i garasjen, klar for montering :lol:

Kliss ny bakpotte nå etter jeg ble "rammet" av koffertene til en større KTM i sommer. Var godt å få orden på det nå :thumleft

Slik så den ut etter påkjørselen. Fullt funksjonabel, men lakk litt. Ikke fullt så pen lenger da ..
Image
Image

Lord: Kommer du til å satse på noe vinterkjøring du, eller låser du inn traktoren til vinters? Grubler på hva jeg skal gå for, om jeg skal kjøpe vinterdekk. TKC'ene er så glatte at de orker jeg ikke å pigge opp (fine til å sparke grus med da).

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 12:08
by Snikkeren
Velkommen til deg også. :smt039

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 12:20
by tshansen
Nei jeg blir å pakke ned biken å sette den godt istand når saltbilen kommer på veien. :-#

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 12:23
by Tob
Jaok. Hadde en tanke om at motarden skulle kunne brukes om vinteren også så jeg får se hva jeg gjør. Eller, tanken var egentlig at "jeg skal kjøpe meg en vintersykkel", men så ble det supermotard (den var jo så morsom). Litt bake snakklengs kanskje, men må klare å hale denne i land :lol:

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 12:26
by tshansen
Hahaha.... strålende :lol:

Jeg er inne på tanken å kjøpe noe å kjøre på vinteren selv. Men det avhenger litt av jobbsituasjonen til fruen. Hun begynner i ny jobb 1 november. Så får vi se om det ikke blir noe innkjøp i løpet av neste sesong. Må se hvilket behov jeg har først. Men 1290'en er litt for fin til slikt bruk (syns jeg)

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 18:35
by Tob
Nytt PR4 endelig på plass på busaen. Det var på tide for asfalten var begynt å bli særdeles glatt. Fint å få sjekka lagrene og pussa glatt akslingen og et par grumsete spacere :thumleft
Image

Var faktisk så "voksen" denne gangen at jeg ikke tok meg en siste runde for å slite dekket helt ut. Har faktisk aldri byttet et dekk som ikke har flekket korder. Bank i bordet :lol:

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 19:30
by tshansen
Du har med andre ord for første gang skiftet dekk når du bør skifte dekk.... eller kanskje litt sent denne gangen også :lol: :lol:

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 19:52
by Tob
Noe sånt .. Bare unngikk tåkeleggingen denne gangen ..
Image
Betyr det at jeg er voksen? Kanskje til og med gæmmæl :lol:

Jeg skylder på været! That's my story and I'm sticking to it!

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 07 Oct 2015 19:55
by tshansen
Det er vanskelig å finne fellende bevis! Så vi får stole på at din story er korrekt :thumleft

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 10 Oct 2015 18:11
by Tob
Da har jeg endelig fått rydda opp litt bak på lille grus! Ikke 100% fornøyd med utformingen, men det går seg vel til, men godt å få bort den originale skjermen. Litt litt mer tidy ;-)

Før:
Image

Etter:
Image
Image
Image

Kun finjustering av skiltet igjen (får vel legge det tett over 30 grader slilk at det blir "innenfor), samt at jeg skal lukke inn ledningene litt mer. Litt vel åpent slik det er nå. Skiltlys er slike bolter med lys i. Operasjonen tok selvsagt et par timer mer enn beregnet, som seg hør og bør. Sånn går det når originalledninger viser seg å være neeesten gnisset av (lurer på hvor mange mil til jeg hadde hatt med baklys..) og at et par av boltne knakk da det originale skulle demonteres (her var det bare å finne fram drillen, lim og alternative skruer). All part of the fun :roll:

Re: The Tob - Busa & SMCR

Posted: 10 Oct 2015 21:12
by Elolz
Ble bra det der! :thumleft Alltid litt sånn uforventet småplukk som dukker opp, du beregner en times tid og plutselig var det gått 3-4 timer, typisk. :redface