ArcticTiger wrote:@Baikraider: Ser du generaliserer om bl.a amerikansk "øl", tenk da over at ølbryggerkunsten kom til Amerika med imigranter fra, ja nettopp, Tyskland, Polen, Tsjekkia ol.
Ja, og som alt annet "over there", så må det være "better than original".
Joda, har jobbet i USA (i nesten 3 år) og smakt meg gjennom svært mye rart av "øl".
Du vet hva likheten mellom sex i kano og budweiser? Jo, "fucking close to water".
Forresten, amerikansk "Bud" er ikke øl etter europeisk standard, og iallefall ikke etter den tyske renhetsloven av 15hundreogbrødkål. Teknisk sett er det cider.
Ja, jeg har smakt mye av det "kjente" amerikanske som Millers, Coors, Shiner Bock, Sam Adams og sikkert flere obskure jeg ikke husker navnet på. Men, om jeg blir nødt til å velge, så er vel Shiner og Sam de to som er drikkanes etter min gane
Hvis jeg noensinne havner "over there" igjen så skal jeg med åpent sinn prøve den der Point Amber, da jeg jo liker Amber-type øl.
Ja, og som du så, så generaliserte jeg over også tyskerne og nederlenderne; Heineken eller "headachen" som jeg kaller det, ligger vel i mitt kallenavn? Hva har tyskerne da? Warsteiner; billig skvip som kun blir servert på Lufthansa fordi ingen andre kjøper det i butikken.. Eller Beck's :smt078