Palma wrote: ↑10 Dec 2020 13:02
I dag fikk jeg gave fra kriminalomsorgens julenisse.
Veldig koselig, den skal nytes etter alle kunstens regler.
Takk takk @ojda
Sent fra min SM-A405FN via Tapatalk
Synes du var såpas tøff som prøvde ei hel flaske Gammel reserve på sparket,
så slikt fortjener en oppmuntring
Denne kan du godt nyte på kvelden uten julemat til
Må jo støtte lokale innslag, dette er en vellagret en som kom nå i år. 5 år og ja den er rund og alle spisse smaker er mere avbalansert. Helt klart en god akevitt. Dog jeg savner. "Cask strenkt" på slike singel fat tappinger. 40% er alt for lav.
En liten kommentar fra en av grunnleggerne av Springbank. "Are we now in water business?" Over en tapning som var på vei ut til markede
Men lokale råvarer og lokal Eik er jo fortsatt ett pluss.
Da er dette den siste kjøpte akevitten i år. 2 får holde. Blir jo spennende å se hvilke 2 det bli neste år.
Sent fra min SM-G965F via Tapatalk
Last edited by GeirHellwigPedersen on 13 Dec 2020 13:35, edited 1 time in total.
I dag tenkte jeg det var viktig med ei treningsøkt. Uten tanke på kvallitet og smaker og div. Men Gammel Opland leverer til pinnekjøttet i dag. Eller heter det nå gammel Innland???
PS: Det lumske brygget til høyre er en IPA fra Tjuratekk nanobryggeri, passe mengde med malt, humle og alt som skal være med i et godt øll. Ikke noe michelinstjerneøl, men greit nok.
Det ble etter anbefaling fra lokale krefter prøvet en førsteårs (2014-utgave) av Nesoddenakkevitt til julematen.
Den gjorde en helt grei jobb til ribba.
Greit til litt svakt balansert karve, relativt fruktig.
Ikke en innertier, men det skal bli artig å se utviklingen (I ÅRENE FREMMOVER)
Takk til Geir for smaken
Jeg rakk aldrig å ta bilde irl av fludiumet, men arangert i eftertid:
20201224_224118.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
I dag ble det restemiddag på ribbe, og da var det Nesodden Juleakevitt 2018 som fikk æren
Jeg må si di har lært endel derute på halvøya siden den 2014-utgaven jeg smakte på Juleaften
Fortsatt en tad mild i karven, men med ett mye mer bestemt smaksbilde enn forrige utgave.
Her synes jeg det er gjort en bra jobb
Fungerte flott til ribbematen
Vi takker fortsatt Geir for smaken
20201227_213501.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
For å spe på aqua-vitae-opplevelsene i julen, spenderte arbeidsgiver en høyst oppegående julegave (til staten å være)
Akkevitt-pølse, skjæreredskap, jigg og flattbrød
20201230_180642.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.