Her i huset har vi ingen tradisjon for vi er så lei den såkalte jule maten den dagen selveste hjulaften står å prikker på datoen.
Så vi har prøvd litt forskjellig men denne ble bra 2 ganger
https://www.matprat.no/oppskrifter/gjes ... ellington/
Så har vi litt utradisjonelt
https://www.dn.no/smak/oppskrifter/vilt ... 2-1-469496
-
Så den jeg liker godt
Et par gode pepper biffer med bernesaus - Ovnsstekte rotgrønnsaker persillerot/Søtpotet/Gulrot/ stekes på plate med litt olivenolje drysset over i lag
med litt krydder og urter. Rotgrønnsaker kan erstattes av en hvitløks fløtestuet poteter med et lokk av smeltet ost fritt valg der
tilbehør Stekt rødløk + Aroma champion sopp.+ små asparges som stekes i margarin slik at de får litt saltsmak
-
Ja så må man ta med noe fra den kalde nordlige delen å da prater jeg om finn biff gryte av avskjær som et godt herremåltid dette er noe jeg lager ca, 6-7 ganger gjennom høst til vår.
-
Ellers går det mye i Wok mat og diverse ikke tradisjonelle middager slik som ofte brødskiver med rikelig pålegg - Vi bruker ris til 5 av 7 middager poteter lite
-
Tar med dette fine bilde av Viltburger
![Image](https://images.dn.no/image/dWhleDMvekdGL2lpLzVkeWMzQ0dIUT09/nhst/binary/b269b28cf52c9bf62dcab40973009655?image_version=800)