quattrokim wrote:Merkelig, her i huset er det eg som har siste ordet om slikt. Hjelper å være så sta at dei aldri gidder å starte ein diskusjon eingang.
Ja men siste ordet klarer jeg også å få hver gang, det er verre med gjennomføringa. Jeg sier at vi ikke skal ha sånn eller sånn.... plutselig så er det der
Note4
Det viktigste er tross alt å få siste ordet
Så får det heller väre at sofaen blir rosa
Vi har samme lampe, og guttene mener helt klart den minner om "Death Star" - helt klar Cool, så da er det bare å håpe at noe av cool-faktoren går over på han som kjøpte inn og monterte også
Whaaat? Røske meg i barten. Jeg tenkte først, helvete for en døv lampe. Helt til du trakk i snoren
Note4
I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------ 2019: Nye dekk på 1900 km - Mitas E-07+
------------------------------------------------------------ Instagram YouTube MyRoute-app
Det ble en tur med Saaben til Giron idag For å proviantere litt til neste helgs Jule-bord i Mekka
Det blir siste grill-aften for i år, og på grillen skal vi ha Aberdeen Angus rib-eye steak fra Australia. Vi blir 5 mann, så jeg kjøpte 2,5 kg. Og litt smågodt til kaffen etterpå
Last edited by ArcticTiger on 12 Dec 2015 11:53, edited 1 time in total.
Jeg ble litt skuffet da jeg så utvalget du skulle ha på grillen Arctic Tiger, <hadde litt følelsen at du gikk for Norsk kvalitetskjøtt og ikke slik jallasvensk/australsk fabrikkjøtt.. Men smak og behag. Du er jo en bra kar fordet..
Jeg har jo hatt Aberdeen Angus selv Palma, 16 ammekuer og en avlsokse på 1200 kg (598 kg slaktet). Så jeg vil ha ånnklie steaks vet du. Ikke noen seige slintrer fra norske avdanka mjælkekuer
ArcticTiger wrote:Jeg har jo hatt Aberdeen Angus selv Palma, 16 ammekuer og en avlsokse på 1200 kg (598 kg slaktet). Så jeg vil ha ånnklie steaks vet du. Ikke noen seige slintrer fra norske avdanka mjælkekuer
Der fjernet du enhver tvil AT. Du har beina planta godt der de skal være ! Sørgelig at det gode kjøttet fra Norske produsenter forsvinner blandt gamle mjælkekuer. Kos deg med aberdeen ! Det er deg vel unnt !
Vet det selges biff fra kjøttfe sørpå, men vi får det ikke i buttikken her nord, desverre. Så da blir det importvare, fra land som kan storfekjøtt. Legg merke til fettet og marmoreringen, dette er smakfullt, saftig og mørt kjøtt fra godt fora, slaktemodne dyr.
I dag ble det sendt inn en bestilling på diverse snacks til Tiger'n
Det ble Rox riser, Givi innerbagger til alu kassene, to Givi pakkposer a 30l og noen ROK strap for å feste diverse på sykkelen.
Så da kan bare langturene komme, for nå har jeg vertfall nok bagasjekapasitet
I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------ 2019: Nye dekk på 1900 km - Mitas E-07+
------------------------------------------------------------ Instagram YouTube MyRoute-app