Page 57 of 137
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 25 Apr 2017 19:27
by tshansen
Kjører på med en gammel kjenning, originale Budweiser [emoji1319]
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 25 Apr 2017 20:33
by Toven
Ikke gal den!
Det amerikanske tullet er jo håpløst
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 25 Apr 2017 20:35
by tshansen
Denne er faktisk veldig god, litt lys for min smak, men ålreit leskedrikk
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 25 Apr 2017 21:10
by Bikeridr
Budovar eller ekte Budweiser er bra. Hender rett som det er at jeg røsker med mg noen flasker på handletur.
Selve "Ur-Pilsen" er vel Pilsner Urquell. Anbefales å prøve. Tsjekkerne kan det der med øl
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 25 Apr 2017 21:24
by tshansen
Urquell har jeg drukket mange liter av... Å den er vel den beste i denne klassen etter min gane
Men jeg må si at jeg liker hakket mørkere øl når jeg skal kose meg med øl!
Å Erdinger Dunkel seiler inn som soleklar favoritt for min del
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 29 Apr 2017 20:39
by tshansen
Å hjelpe meg! Løp hvor som helst for å slipp unna dette skvipet! Fruen ville prøve, å jeg kan bare understreke at dette er mer som urinprøve å regne enn øl
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 02 May 2017 21:59
by Bikeridr
I dag fant jeg på å prøve denne lille boksen:
Å fytte hælvette for noe mainnshait!!! (Ja, tre -3- utropstegn!)
Så innst inni helvete for noe forbanna skvip/møkk/blomstervann/kloakk har jeg ikke hatt ugleden av å drikke tidligere. Makan til gørr har jeg ganske enkelt ikke vært borti tidligere. Her snakker vi amerikansk Bud - "king of beer"- som kremen i forhold.
HELDIGVIS kjøpte jeg bare én boks av shaiten og jeg kan med god margin si at €1,05 var rett ut vinduet. Siden jeg av prinsipp aldri kaster alkohol, måtte jeg tyne meg igjenom den, og det tok tre kvarter..
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 02 May 2017 22:05
by Palma
Godt det bare er tirsdag i dag Bikeridr, hadde vært pyton å ødelagt en fredags- eller lørdagskveld med slik piss
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 28 May 2017 22:16
by tshansen
Meget oppegående [emoji1303]
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 31 May 2017 22:21
by tshansen
Dette var en helt grei lager, men ikke noe mer! Litt for lys og for mye humle for min smak! Minner meg litt for mye om skjærgårdspils eller noe slikt som jeg drakk i ungdommen [emoji848]
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 05 Jun 2017 17:15
by ojda
Denne var faktisk ganske god
Lett, beskjedent parfymert og velsmakende.
Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 10 Jul 2017 21:23
by Toven
Urquell 0.5 boks til 16 svenske monopolpenger over hos nabo'n
Tok med mæ et par burkar ja
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 10 Jul 2017 22:51
by ojda
Schmaker godt
Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 10 Jul 2017 22:58
by xyvind
Prøvde to nye varianter fra Hansa i kveld. Snubla bare over de på Kiwi, og de ble med hjem i posen.
Den første var en White IPA (blanding av IPA og hveteøl - yeah right!). Den andre var en Vienna Lager.
Begge to får en solid tommel ned fra meg
Og det kommer fra en som er glad i øl
De var veldig fruktige, og det liker ikke jeg.
Men jeg er jo ikke dum, så jeg drakk de selvfølgelig opp
Re: Øl- mer enn bare pils
Posted: 10 Jul 2017 23:04
by ArcticTiger
Bikeridr wrote:I dag fant jeg på å prøve denne lille boksen:
Å fytte hælvette for noe mainnshait!!! (Ja, tre -3- utropstegn!)
Så innst inni helvete for noe forbanna skvip/møkk/blomstervann/kloakk har jeg ikke hatt ugleden av å drikke tidligere. Makan til gørr har jeg ganske enkelt ikke vært borti tidligere. Her snakker vi amerikansk Bud - "king of beer"- som kremen i forhold.
HELDIGVIS kjøpte jeg bare én boks av shaiten og jeg kan med god margin si at €1,05 var rett ut vinduet. Siden jeg av prinsipp aldri kaster alkohol, måtte jeg tyne meg igjenom den, og det tok tre kvarter..
Dette minner meg om ungdommens sommre i Jølster på -70tallet, som da var ei "tørrlagt" bygd. Milevis til nærmeste ølutsal, og nærmeste pol i Bergen.
Kva gjør tørst, festglad og oppfinnsom ungdom da?
- På mandag: Jau, kom no kara, så bryggjar me øøl kara
Finn fram noen 25 liters NOFO maursyre dunker (som lå og slang på alle gårder), fyll på vatn frå bekken, en kilo gjær, 5 kilo sukker og en liter appelsinjuice. Bær de bort der bonden har tippa dårlig silogras, der var det høy temperatur pga forråtningen av graset, grav ned dunkene i graset og dekk over.
- På fredag: Ølet er "ferdig" gjæra og tappes forsiktig over på 5 liters kanner. Som lastes i bagasjerommet på Amazonen.
- På laurdag og sundag: Hoii kara, no skal me på fest
Jaujau, det er bare å tenke seg hvordan det gjikk
"Ølet" hadde samme farge som ditt Bikrider, og smakte like jævlig. Men full blei man, og jævlig dårlig ettrpå. "Fråhalds"- politikkens sanne ansikt