MC-forumet.no
http://mc-forumet.no/

Gopro studio
http://mc-forumet.no/viewtopic.php?f=29&t=16912
Side 1 av 2

Forfatter:  Okda [ 15 nov 2015 00:15 ]
Innleggsemne:  Gopro studio

Sitter med Goprostudio og vil hente opp filmer i Studio for å klippe og lime dritten sammen.

Hva er hemmeligheten med å hente inn filmer i studio for å jobbe med filmene. Prøver å trykke Import new files - åpner og merker opp filmene jeg vil hente og open og ingen ting skjer???? forsøker å dra inn filer og det ser ut som om det skal gå men ikke noe vises HVA FAEN for noe dritt når man ikke kan det - noen som kan hjelpe????

Forfatter:  tshansen [ 15 nov 2015 00:21 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro stdio

Sitter du på pc eller mac? Kan jeg driste meg til at du bruker noe annet en gopro studio? Syns dette er jævlig tungvint og veldig begrenset å bruke :redface

Forfatter:  Okda [ 15 nov 2015 00:22 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro stdio

LordShaft skrev:
Sitter du på pc eller mac? Kan jeg driste meg til at du bruker noe annet en gopro studio? Syns dette er jævlig tungvint og veldig begrenset å bruke :redface



pc - er det noe brukbare gratisprogrammer eller må de kjøpes?

Forfatter:  Bikeridr [ 15 nov 2015 00:34 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

GoPro Studio er et møkkaprogram.
Jeg bruker litt forskjellig, men Windows Movie Maker er helt greit program å bruke.

Så har du AviDemux og VirtualDub, men da må/bør du laste ned en kodek-pakke for å få konvertere til mp4. Gratis og bra programmer.
Søk på snapfiles.com (freeware section) for å finne de nevnte programmer :)

Forfatter:  tshansen [ 15 nov 2015 00:39 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Som nevnt over, windows movie maker er vel gratis å bruke? :-k

Forfatter:  Okda [ 15 nov 2015 00:44 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Takker

prøver movie maker

Forfatter:  tshansen [ 15 nov 2015 00:48 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Bare husk at det er litt lærekurve på slike programmer. Et godt tips, hvis det er noe du er usikker på. Søk på youtube, det ligger tusenvis av "how to" filmer på akkurat dette programmet. :thumleft

Forfatter:  Okda [ 15 nov 2015 00:57 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Tja - legger inn filmene i win movie m. og ser at det ligger noe og jeg ser "streken" bevege seg men kan ikke se noe bilde i "svartskjermen". Har kanskje feil opptak som ikke kan leses?

Forfatter:  Elolz [ 15 nov 2015 01:13 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Prøvde nettopp og har samme problem her. Virker som en må ha kodec for .mp4? :-k

Lightworks får mye skryt og har kommet med gratisversjon, begrensningene der er at en kun kan eksportere som mp4 og max 720p. Men hvis du ikke filmer i mer enn 720p, så er dette gjerne et greit alternativ. :-k

Forfatter:  Okda [ 15 nov 2015 01:49 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Tror jeg fant feilen

- jeg har alltid tidligere jobbet med og laget katalogstruktur på c eller helst d disken.

Nå Har jeg brukt skrivebordet mer og når jeg da har ett navn med ø i så håndterer ikke gopro dette fordi den litt skjulte banen til gopro filene som ligger på skrivebordet. Banen til katalog Gopro på skrivebordet er alt fra c:/--------Ø......./gopro/filnavn.mp4 og inneholder norske bokstav Ø i bane / filnavnet og det klarer ikke gopro å jobbe med - ser det ut som.....

Forfatter:  tshansen [ 15 nov 2015 07:49 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Øøø?

Note4

Forfatter:  Okda [ 15 nov 2015 10:25 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

LordShaft skrev:
Øøø?

Note4



japp eller ææææææ eller åååååå det skal det ikke være i navn eller bane :) - de er vel ikke helt alene om den problematikken

8)

Forfatter:  jhn [ 15 nov 2015 10:27 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Okda skrev:
Tja - legger inn filmene i win movie m. og ser at det ligger noe og jeg ser "streken" bevege seg men kan ikke se noe bilde i "svartskjermen". Har kanskje feil opptak som ikke kan leses?

Jeg har sett det samme, men det kom av at det gikk noen minutter å laste filmen inn i programmet ... alt ser tilsynelatende bra ut, men svart skjerm.
Men om det var det som var problemet, har det sikkert løst seg nå.

Forfatter:  Okda [ 15 nov 2015 11:24 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

jhn skrev:
Okda skrev:
Tja - legger inn filmene i win movie m. og ser at det ligger noe og jeg ser "streken" bevege seg men kan ikke se noe bilde i "svartskjermen". Har kanskje feil opptak som ikke kan leses?

Jeg har sett det samme, men det kom av at det gikk noen minutter å laste filmen inn i programmet ... alt ser tilsynelatende bra ut, men svart skjerm.
Men om det var det som var problemet, har det sikkert løst seg nå.


kanskje ny kjappere pc med massssse minne ville gjøre susen??

Forfatter:  jhn [ 15 nov 2015 11:51 ]
Innleggsemne:  Re: Gopro studio

Okda skrev:
jhn skrev:
Okda skrev:
Tja - legger inn filmene i win movie m. og ser at det ligger noe og jeg ser "streken" bevege seg men kan ikke se noe bilde i "svartskjermen". Har kanskje feil opptak som ikke kan leses?

Jeg har sett det samme, men det kom av at det gikk noen minutter å laste filmen inn i programmet ... alt ser tilsynelatende bra ut, men svart skjerm.
Men om det var det som var problemet, har det sikkert løst seg nå.


kanskje ny kjappere pc med massssse minne ville gjøre susen??

:lol: :lol: Ikke utenkelig

Side 1 av 2 Alle klokkeslett er UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/