Re: Bikeridr - om alt og ingenting
Posted: 22 Jan 2018 18:20
Sådant, da skal jeg gjøre et nytt lite unntak, nemlig å legge ut et såkalt "matbilde".
Som beskrevet tidligere, så hadde jeg en boks bjørnekjøtt i kjøleskapet. Denne er nå fortært.
Har ikke bilde av ferdig tilberedt kjøtt, men det så egentlig bare ut som jædersylte. Uansett, her er et bilde av en nyåpnet boks:
Hva smakte det så?? Tja, si det - har overhodet ingenting å sammenlikne med. Det var en smak jeg aldri før har opplevd. Kunne like gjerne si det var en krysning mellom nise og elg, men tror ikke det heller stemmer helt. Det var ikke stygt men heller ikke delikatesse. Kjøper jeg det igjen? Tvilsomt, all den grunn at det koster rundt kr 700,- for kiloen. Evt kanhende på restaurant i Estland for å se hvordan de egentlig tilbereder det. Jeg bare steikte alt og spiste med grovt rugbrød.
Nuvel, hva drakk man til? Jo, en balle-øl med tur-aquavit:
En meget mørk kaffe/sjokoladeporter og den hittil mørkeste akevitten jeg har smakt/sett.
Dette falt også meget godt i smak. Ølet har kraftig smak av kaffe og en ettersmak av sjokolade. Passer ikke som "fylladrikk" da en blir ganske mett av den (Ok, 240gr bjørnekjøtt er ikke akkurat slankekost, det heller). Drikke seg dritings på denne og jeg tror man har Alle Moders Bakfylla dagen etter.
Akevitten, som selv reklamerer med at den passer perfekt ved leirbålet, var det heller ingen usmak på. Gjenkjøp er garantert
Tror jeg må huske på å ha med en slik på turen til sommeren, sammen med et lødig utvalg av andre edle dråper
Som beskrevet tidligere, så hadde jeg en boks bjørnekjøtt i kjøleskapet. Denne er nå fortært.
Har ikke bilde av ferdig tilberedt kjøtt, men det så egentlig bare ut som jædersylte. Uansett, her er et bilde av en nyåpnet boks:
Hva smakte det så?? Tja, si det - har overhodet ingenting å sammenlikne med. Det var en smak jeg aldri før har opplevd. Kunne like gjerne si det var en krysning mellom nise og elg, men tror ikke det heller stemmer helt. Det var ikke stygt men heller ikke delikatesse. Kjøper jeg det igjen? Tvilsomt, all den grunn at det koster rundt kr 700,- for kiloen. Evt kanhende på restaurant i Estland for å se hvordan de egentlig tilbereder det. Jeg bare steikte alt og spiste med grovt rugbrød.
Nuvel, hva drakk man til? Jo, en balle-øl med tur-aquavit:
En meget mørk kaffe/sjokoladeporter og den hittil mørkeste akevitten jeg har smakt/sett.
Dette falt også meget godt i smak. Ølet har kraftig smak av kaffe og en ettersmak av sjokolade. Passer ikke som "fylladrikk" da en blir ganske mett av den (Ok, 240gr bjørnekjøtt er ikke akkurat slankekost, det heller). Drikke seg dritings på denne og jeg tror man har Alle Moders Bakfylla dagen etter.
Akevitten, som selv reklamerer med at den passer perfekt ved leirbålet, var det heller ingen usmak på. Gjenkjøp er garantert
Tror jeg må huske på å ha med en slik på turen til sommeren, sammen med et lødig utvalg av andre edle dråper