Bikeridr wrote:ojda wrote:Ja denne var det ivertfall ingenting ulandsaktig over, og den klasser over Vossakorv i både konens, mitt og Olavguttens gane
Suvefaenmegrent..
Må se om jeg finner en tilsvarende her. (Spørs om det heter "Sundedesa" her da.. (desa=pølse her på flatlandet))
Kjekt at pølsa falt i smak der borte på østlandet, der dere har tilgang til Harrybutikker og allting.
Sundepølsa finner du ikke i butikk andre plasser enn i Kvinnherad, det er en lokal og bortimot hemmelig oppskrift.
Men det er ikke direkte ulik Vossakorv, Hardangerpølse eller Åkerring.
Og så er jeg enig med Bikeridr, på generelt grunnlag (men unntatt sånne "håndtverkspølser)") er Norge et uland når det kommer til pølser (eks grill eller wiener, røkt kjøttpølse og sånn)
Det er jo nok en grunn til å legge turen til Frankrike i ferien