MC-forumet.no

Norges hyggeligste MC-forum
Det er nå 19 nov 2017 09:29

Alle klokkeslett er UTC+01:00




Legg inn nytt emne  Svar på emne  [ 20 innlegg ]  Gå til side 1 2 Neste
Forfatter Melding
Legg innLagt inn: 12 aug 2016 19:30 
Offline
Brukeravatar

Registrert: 26 jun 2009 15:11
Innlegg: 1342
MC: 2016 CRF1000D
Sted: Røyken
Har fått samme problem (på 2x PC, begge Win10) ca siste døgn som nevnes i denne tråden

http://help.forumotion.com/t148047-only-topic-youtube-videos-in-internet-explorer-chrome

Bortsett fra at det er det samme i IE, Firefox og Chrome. På iPad (Safari browser) er videoer fortsatt OK.

Det sorte rektangelet kan ikke klikkes, og forhåndsvis viser det samme.
Gjelder alle videoer som er linket via Youtube-knappen (som har vært helt fine tidligere)
Har forsøkt å oppdatere Flash player direkte fra Adobe - ingen endring.


Toppen
   
Legg innLagt inn: 12 aug 2016 19:43 
Offline
Administrator
Brukeravatar

Registrert: 07 mar 2006 02:07
Innlegg: 16489
MC: BMW R1200GS Adventure 2016
Sted: Bergen
Sliter med dette selv. eneste plassen jeg får opp filmene er på tapatalk på mobilen. Skal sjekke opp i dette :thumleft

_________________
I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------
2017: Nye dekk på 20260 km - Metzeler Tourance Next = 4495 km
2017: Nye dekk på 24755 km - Avon Trailriders
------------------------------------------------------------
Flickr
LocaToWeb


Toppen
   
Legg innLagt inn: 12 aug 2016 19:47 
Online
Brukeravatar

Registrert: 07 okt 2015 13:15
Innlegg: 1908
MC: 15' KTM 690 Duke R - Solgt 29.03.17
01' BMW F650 Dakar
Sted: Karmøy
Samme problem, bare quoter postene og stjeler linken derfra til det er fikset. :thumleft

_________________
TKC 70 - 39500km


Toppen
   
Legg innLagt inn: 12 aug 2016 21:11 
Offline
Brukeravatar

Registrert: 22 jan 2007 11:05
Innlegg: 2754
MC: "It's an old motorcycle, the wind is supposed to blow your helmet around, it's supposed to leak oil, the brakes should suck, and every now and then, it should scare you so bad you piss your pants."


test...

Edit:

Jepp samme på andre forum også-
kjører linux ubuntu med cromium og midori

Firefox derimot funker med ubuntu.

Konkluderer med at Youtube har endret noe.


Toppen
   
Legg innLagt inn: 12 aug 2016 21:32 
Offline
Moderator
Brukeravatar

Registrert: 06 okt 2015 12:48
Innlegg: 1537
MC: Honda VFR800 ABS 2005
Sted: Mo i Rana

Her har jeg brukt nettleseradressen og ikke delefunksjonen..


Toppen
   
Legg innLagt inn: 12 aug 2016 21:46 
Offline
Brukeravatar

Registrert: 07 okt 2015 22:44
Innlegg: 1250
MC: Triumph Tiger Explorer (2012)
Sted: Svelvik
Bare for å teste om en annen video-tjeneste funker:


Jepp, det gjør den... Konklusjon: YouTube har endre noe som gjør at videoer krasjer med det forum-tillegget som "embedder" videoen i posten. Det er vel bare å vente på en oppdatering som admin kan installere.

_________________
Mine filmer på Vimeo
Bilder på Flickr


Toppen
   
Legg innLagt inn: 12 aug 2016 23:38 
Offline
Administrator
Brukeravatar

Registrert: 18 nov 2005 17:32
Innlegg: 6004
MC: Suzuki GSX750
Honda CBR1000RR
Sted: Hovedstaden
Skal sjekke ut litt i morgen :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

_________________
Min bikerlogg - Min veteran-MC - facebook.com/mcforumet


Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 19:46 
Offline
Administrator
Brukeravatar

Registrert: 18 nov 2005 17:32
Innlegg: 6004
MC: Suzuki GSX750
Honda CBR1000RR
Sted: Hovedstaden
Bruker dere embed-funksjonen til Youtube?

Etter forrige forumoppgradering så må URL legges inn i [.youtube.] URL [/.youtube.] og ikke bruke den adressen som inneholder embed, så skal det fungere :)

URL er den adressen som står i adresselinja til nettleseren din :thumleft

_________________
Min bikerlogg - Min veteran-MC - facebook.com/mcforumet


Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 19:48 
Online
Brukeravatar

Registrert: 06 okt 2015 06:50
Innlegg: 2061
MC: Aprilia Tuono V4 1100 RR
Sted: Buskerud

_________________
" Tuono: Italian for Holy Crap this is Quick" - MCN
Youtube
Flickr
Instagram
Bilde


Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 19:48 
Online
Brukeravatar

Registrert: 06 okt 2015 06:50
Innlegg: 2061
MC: Aprilia Tuono V4 1100 RR
Sted: Buskerud
nope, fortsatt bare en sort boks :(

_________________
" Tuono: Italian for Holy Crap this is Quick" - MCN
Youtube
Flickr
Instagram
Bilde


Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 19:52 
Offline
Brukeravatar

Registrert: 22 jan 2007 11:05
Innlegg: 2754
MC: "It's an old motorcycle, the wind is supposed to blow your helmet around, it's supposed to leak oil, the brakes should suck, and every now and then, it should scare you so bad you piss your pants."
Nix -funker ikke her...
Trykker på "youtube" firkanten og copy-paste inn adresselinja på utubesiden.
NIX...
Slik adresse...
https://www.youtube.com/watch?v=lI-jQHZUl5I



Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 20:02 
Offline
Administrator
Brukeravatar

Registrert: 18 nov 2005 17:32
Innlegg: 6004
MC: Suzuki GSX750
Honda CBR1000RR
Sted: Hovedstaden
Jeg ser begge disse videoene, men så er jeg på PC. Win10 + Firefox. Funker også på Android+Chrome hos meg.. :-k


Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 20:10 
Offline
Administrator
Brukeravatar

Registrert: 07 mar 2006 02:07
Innlegg: 16489
MC: BMW R1200GS Adventure 2016
Sted: Bergen
Funker på telefon og tapatalk, men ikke via safari på Mac

_________________
I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------
2017: Nye dekk på 20260 km - Metzeler Tourance Next = 4495 km
2017: Nye dekk på 24755 km - Avon Trailriders
------------------------------------------------------------
Flickr
LocaToWeb


Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 20:13 
Online
Brukeravatar

Registrert: 06 okt 2015 06:50
Innlegg: 2061
MC: Aprilia Tuono V4 1100 RR
Sted: Buskerud
Win10 + Chrome her.

Skal teste FF og Edge

Virker i FF men ikke i Edge.

_________________
" Tuono: Italian for Holy Crap this is Quick" - MCN
Youtube
Flickr
Instagram
Bilde


Toppen
   
Legg innLagt inn: 13 aug 2016 20:18 
Offline
Brukeravatar

Registrert: 26 jun 2009 15:11
Innlegg: 1342
MC: 2016 CRF1000D
Sted: Røyken
Win10 + Chrome funker ikke
Win10 + IE funker ikke
Win10 + gml Firefox funket ikke -> oppgraderte Firefox nå, da virker det

iPad med IOS 9.3.3 og Safari funker


Toppen
   
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Legg inn nytt emne  Svar på emne  [ 20 innlegg ]  Gå til side 1 2 Neste

Alle klokkeslett er UTC+01:00


Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke svare på emner i dette forumet
Du kan ikke redigere egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette egne innlegg i dette forumet

Søk etter:
Gå til:  
Kjører på phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Norwegian (bokmål) Language Pack © Lars Christian Schreiner